HG Vinil és linóleum erős tisztítószer (HG termék 79) 1 liter

3230 Ft (Nettó 2543 Ft)

Cikkszám: HG150100122 Kategóriák: , ,

Leírás

HG Vinil és linóleum erős tisztítószer

A HG eros tisztítószert (HG termék 79) kifejezetten arra fejlesztettük ki, hogy hatékonyan eltávolítsa a makacs szennyezodéseket és zsírfoltokat valamennyi mesterséges anyagú padlóról, így például a vinyl, a linóleum, a marmóleum, a PVC és a mugyanta padlóról. Alkalmas továbbá polír- és egyéb védoréteg – például a HG fényes védoréteg (HG termék 77) – eltávolítására is.

Oldjon fel 1 liter terméket fél vödör (5 l) langyos vízben, majd felmosórongy vagy felmosófej segítségével vigye fel a felületre. Hagyja hatni az oldatot körülbelül 10 percig. Ezt követoen felmosórongy vagy felmosófej segítségével távolítsa el az oldatot a felületrol, közben surun öblítse le és csavarja ki a felmosóeszközt. Végül tiszta vízzel mossa fel a padlót. Felhasználás: literenként +/- 25–50 m2.

Erős vinilpadló-tisztítószer a makacs szennyeződések és a fényezőszerek eltávolításához

Ez a mesterséges anyagú padlókhoz készült, rendkívül erős vinilpadló-tisztítószer PVC-, linóleum-, marmóleum-, vinil- és műgyanta padlók tisztítására is alkalmas. Ez a professzionális, hatékony tisztítószer a makacs szennyeződések és zsír mellett a fényezőszerek és az egyéb védőrétegek, például a HG 77-es számú fényes védőbevonatának  az eltávolítására is alkalmas. 1 liter hígított oldat körülbelül 25–50 m2 padlófelületre elegendő.

  • Eltávolítja a különösen makacs szennyeződéseket és zsírfoltokat
  • Elég erős a fényezőszerek és a védőrétegek eltávolításához
  • Rendkívül erős tisztítószer mindenféle típusú mesterséges anyagú padlóhoz

Hogyan kell használni a HG erős tisztítószert?

A HG erős tisztítószer helyes használatához kövesse az alábbi lépéseket. Oldjon fel 1 liter terméket fél vödör (5 l) langyos vízben, majd felmosórongy vagy felmosófej segítségével vigye fel a felületre. Hagyja hatni az oldatot körülbelül 10 percig. Ezt követoen felmosórongy vagy felmosófej segítségével távolítsa el az oldatot a felületrol, közben surun öblítse le és csavarja ki a felmosóeszközt. Végül tiszta vízzel mossa fel a padlót.
Felhasználás: literenként +/- 25–50 m2.

 

Kiszerelés: 1L