Supralux XYLADECOR vastaglazúr

4040 Ft23570 Ft

Mérettartó és korlátozottan mérettartó faszerkezetekre, nyílászárók védelmére. Tartós védelem az UV sugárzással és csapadékkal szemben.

Cikkszám: xyladec_5164 Kategóriák: , , Címkék: , , , , ,

Leírás

Supralux XYLADECOR vastag lazúr

Mérettartó és korlátozottan mérettartó faszerkezetekre, nyílászárók védelmére. Tartós védelem az UV sugárzással és csapadékkal szemben. Patinás, nemesfa jellegű hatás. Kültérre. Mélyen beszívódik a fába, selyemfényű, alkidgyanta bázisú oldószeres bevonólazúr. A fa rajzolata a bevonás után is látható. A későbbi színreklamációk elkerülése érdekében használat előtt minden esetben végezzen próbafestést. A végleges színt a száradás és a javasolt rétegszám után éri el.

Alkalmazási terület: Elsősorban mérettartó, és korlátozottan mérettartó faszerkezetekre: ajtó, ablak, zsalugáter, pergolák, homlokzati borítás, erkélykorlát.

Nem alkalmazható: játékokra, méhkaptárakra, hajtatóházakra, valamint élelmiszerrel vagy takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok védelmére.

  • Védelem az UV sugárzással és csapadékkal szemben.
  • Felületi védelmet ad a fának.
  • Kültérre.
  • Tartós védelmet biztosító.
  • A fa rajzolata a bevonás után is látható, patinás, nemesfa jellegű hatás érhető el.

Felhasználás előtt az anyagot alaposan keverje fel. Ecsettel vagy hengerrel hordja fel a vastaglazúrt 2-3 rétegben szálirányban.  Szórással ne vigyük fel!

A későbbi reklamciók/ színreklamációk elkerülése érdekében használat előtt minden esetben végezzen próbafestést. A végleges színt a száradás és a javasolt rétegszám után éri el.

Száradási idő: 14-24 óra, átvonható max. 24 óra. A száradás függ a fa porozitásától, a hőmérséklettől és a légnedvességtől.

Munkaeszközök tisztítása: Supralux H-100 hígítóval.

Kiszerelés 0,75L, 2,5L, 5L

Kiadósság 15 m² / l

Tartós védelmet biztosít.

Magas faolaj tartalmú.

Selyemfényű, alkidgyanta bázisú oldószeres bevonólazúr. Mérettartó és korlátozottan mérettartó faszerkezetekre, nyílászárók védelmére. Natúr és korábban impregnált fafelületek bevonására alkalmas.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
lazurok

Angol vörös, Cseresznye, Fenyő, Gesztenye, Középtölgy, Teak, Trópusi mahagóni, Világostölgy

Kiszerelés

2,5 l, 5 l, 750 ml

Érdekelhetnek még…