HG intenzív főzőlaptisztító szer 250ml kenhető

1760 Ft (Nettó 1386 Ft)

Hatékony főzőlaptisztító szer. Eltávolítja a zsírfoltokat és a ráégett ételmaradékokat. Használható kerámia, indukciós, gázüzemű és üveg főzőlapokhoz.

Cikkszám: HG102025122 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

HG intenzív főzőlaptisztító szer

hatékony főzőlaptisztító szer

A HG fozolap intenzív tisztítószer egy üde illatú, megbízható tisztítószer, amelyet kifejezetten makacs szennyezodés és odaégett maradványok eltávolítására fejlesztettek ki mindenfajta kerámia vagy indukciós fozolaphoz. Tisztít, és fényes védoréteget képez a felületen.

  • Eltávolítja a makacs zsírfoltokat és a ráégett ételmaradékokat
  • Fényes védőréteget képez
  • Használható kerámia, indukciós, gázüzemű és üvegfelületű főzőlapokhoz

Nagy hatásfokú főzőlaptisztító, amely szennyeződéstaszító fényes védőréteget képez

Hatékony főzőlaptisztítóra van szüksége? Ez a nagy hatásfokú főzőlaptisztító minden típusú főzőlapról eltávolítja a makacs zsírfoltokat és a ráégett ételmaradékokat. Kifejezetten hatásos olyan szennyeződések ellen, mint például a sütőzsiradék vagy a ráégett ételmaradék. Ezt a nagy hatásfokú főzőlaptisztítót használhatja üvegfelületű főzőlapok, illetve indukciós főzőlapok alapos tisztítására. Hatékony, mégis biztonságosan alkalmazható bármilyen főzőlapon! A főzőlapot szennyeződéstaszító, fényes védőréteggel vonja be. A HG intenzív főzőlaptisztító szer gyorsan és hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket és a zsírt a főzőlapról.

Hogyan kell használni a HG intenzív főzőlaptisztító szert?

Kövesse az alábbi lépéseket a HG intenzív főzőlaptisztító szer helyes használatához.

Vigye fel a HG fozolap intenzív tisztítószert egy törlokendo segítségével a tisztítandó felületre, és jól dörzsölje bele a fozolapba. Ezt követoen itassa fel a szert egy tiszta, kiöblített ruhával, majd végül törölje szárazra a felületet egy száraz ronggyal. A mindennapos tisztításhoz használjon HG fozolap tisztítószer mindennapi használatra terméket.

További információk

Tömeg 0,4 kg
Kiszerelés

250 ml

Érdekelhetnek még…