DULUX SIMPLY REFRESH csempefesték

9755 Ft

Cikkszám: duluxcsempe Kategóriák: , Címke:

Leírás

Adj új színt csempéidnek a Dulux Simply Refresh csempefestékeivel!
Pénzt és időt takaríthatsz meg, megspórolhatod a bontással, javítással, szakemberrel és új csempével járó költségeket.
A kreativitásod és ügyességed használva, valamint a Dulux Simply Refresh csempefestékeivel saját magad is gyors és látványos eredményt érhetsz el.

Használata
A letisztított, zsírtalanított, portalanított felületen használjuk.
Festendő felület, a levegő és a festék hőmérséklete legyen +10°C és 25°C között. Festés közben a levegő relatív páratartalma 80% alatt legyen.
Vízbázisú, két komponensű festék, A és B komponens egy dobozban. Festés előtt alaposan keverd fel a festéket. NE HÍGÍTSD!
A festékesdoboz tetején elhelyezett 5ml-es edzőt (B komponenst) tartalmazó átlátszó zsacskót a perforáció mentén bontsd ki, majd öntsd bele a tartalmát a festékbe.
Két percen keresztül alaposan keverd össze. Az így elkészült termék felhasználásra kész, melyet legkésőbb 48 órán belül fel kell használni.
Ajánlott festőszerszámok.
Ecset: akkor érheted el a legjobb hatást, ha puha, mesterséges sörtéjű ecseteket használsz, amelyek vizes zománcokhoz készülnek.
Henger: a legjobb hatás eléréséhez 4-10 mm-es velúrhenger ajánlott.
Vigyél fel 2 réteget. A rétegek között hagyj minimum 4 óra kötési időt. Intenzív színek esetén szükség lehet 3 réteg felvitelére. Egyenletesen vidd fel a festéket ecsettel vagy hengerrel. Jobb dekoratív hatás elérése érdekében a rétegek felvitele között végezz finomcsiszolást és alaposan távolítsd el a port.”

Kiadósság: 9m2/L
Kiszerelés 0,75L

Cikkszámok: 5329151, 5329152, 5329213, 5777261

A termék szállítási határideje várhatóan 2-5 munkanap!

További információk

Tömeg N/A
Csempefesték színek

Csillámló halraj, Gránitszürke, Krémfehér, Tiszta fehér