Dulux Pre-Paint EasySmooth Equalizer 2,5 L

6285 Ft (Nettó 4949 Ft)

Cikkszám: 5274287 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Termék leírása

Dulux EasySmooth felhasználásra kész glett, sérült és egyenetlen falfelületek könnyű, gyors és tartós kiegyenlítéséhez. Speciális, önterülő összetételének köszönhetően kiegyenlíti a kiemelkedéseket, feltölti a leverődéseket, elfedi a repedéseket és nagy felületű sérüléseket. Alkalmas beltéri vakolat és gipszkarton felületek javítására. A száraz felület sima, egyenletes, jól csiszolható és diszperziós festékkel átfesthető. A tökéletes eredmény eléréséhez használja a Dulux Pre-Paint EasySmooth szerszámkészletet.

Felhasználás

1. Keverje fel a krémes állag eléréséig. 2. Merítse az EasySmooth hengert teljesen a termékbe. Finoman terítse el az anyagot a kb. 1 m2 felületen. 3. Az EasySmooth simító segítségével, egy íves mozdulattal terítse el a terméket. 4. Folytassa 1 m2-es egységekben, összefüggő felületet eredményező átfedéssel. Hagyja megszáradni. 5. Amennyiben szükséges, vigyen fel egy második réteget. A teljes száradás után, szükség szerint, finoman csiszolja meg a felületet a tökéletes simaság eléréséhez. 6. Portalanítsa a felületet. 7. A felület készen áll az átfestésre.

Biztonság

Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.

  • Fény: Matt
  • Rétegek: 1

További információk

Tömeg 4,2 kg