Supralux XYLAMON vizes bázisú impregnáló

2605 Ft8110 Ft

Vizes alapú, használatra kész impregnálószer faanyagok alapozására, amely védelmet nyújt korhadást és kékülést okozó gombák ellen.

Leírás

Supralux Xylamon Vízbázisú impregnálószer

Vizes alapú, használatra kész impregnálószer, a 2. és 3. felhasználási osztályba tartozó faanyagok alapozására, amely védelmet nyújt korhadást és kékülést okozó gombák ellen. Lakossági, foglalkozásszerű és ipari felhasználásra. Biocid termék, faanyagvédő szer.

Supralux Xylamon vizes bázisú impregnálószer kültéri fafelületeken használható (pl. homlokzati ablakok, külső ajtók, faburkolatok, faereszek, kerítések, fészerek, stb.). Ne használja közvetlenül élővízzel és/vagy talajjal érintkező felületeken. A feltüntetetten kívül más kártevők ellen és más mennyiségben nem használható. Nem használható élelmiszerrel vagy takarmánnyal közvetlenül érintkező felületek esetében.

Felhordási mód: Lakosság: ecsettel, hengerrel. Szórással csak megfelelő technológiai háttérrel. Ipari felhasználás (kizárólag automatizált, zárt rendszerben): bemerítéssel, locsolófestéssel, szórással. Használat előtt alaposan fel kell keverni. Az alapozott felületet Supralux Xyladecor vizes és oldószeres lazúrral javasoljuk átfesteni.

A kezelendő felület száraz, tiszta és zsírmentes, a fa fülledés és korhadás mentes legyen. Új deszka esetén nem követelmény a felület tökéletes simasága, mert ez a védőhatást rontja. Durva fűrészelt faáru bevonására alkalmas. A sérült, elöregedett falazúrt vagy szürkére erodálódott fafelületet drótkefével vagy durva csiszolóvászonnal távolítsuk el, míg ép fafelülethez nem érünk.

Eszközök tisztítása: Ecset, szerszám mosása: vízzel és szappannal.

Kiadósság: ecset, henger, szórás: 180-220 ml/m2 (4,5-6 m2/l).

Száradási idő: kb. 24 óra.

Átfesthető: kb. 24 óra. Az alapozott felületet lazúr fabevonó anyaggal javasoljuk átfesteni.

Kiszerelés 0,75L; 2,5L

Kiadósság 6 m² / l

Vizes bázisú

Véd a rovarkártevők, kékülés, korhadás ellen.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Kiszerelés

2,5 l, 750 ml

Érdekelhetnek még…