DUPLI-COLOR NEXT BUDAPEST narancssárga Selyemfényű festék spray 400 ml

2345 Ft (Nettó 1846 Ft)

Cikkszám: 480478 Kategória:

Leírás

DUPLI-COLOR NEXT festék spray

Innovatív sprayfesték a nagyon kényelmes felhasználás és a megbízható eredmény érdekében. A semleges szag és az alacsony sprayköd képződés kombinációja lehetővé teszi, hogy még enyhén szellőztetett helyiségben is felhasználható legyen. Gyorsan száradó minőségének és sokféle felületen való tökéletes tapadásának köszönhetően – még speciális alapozó használta nélkül is – a DUPLI-COLOR NEXT számos dekorációs, hobbi és kézműves célú felhasználást tesz lehetővé, akár művészek számára is.

A DUPLI-COLOR NEXT különleges előnyei

1.Előny: Szintetikus + akril

Ez az új evolúciós gyanta technológián alapuló festék a szintetikus és akril festékrendszerek pozitív tulajdonságait kombinálja. A szintetikus sprayk meggyőzően magas fényét és rugalmasságát, illetve az akrilfestékek különleges keménysége miatti jó karcállóságát és gyors száradását.

ÚJDONSÁG: Ezért alkalmas az előzőleg szintetikus vagy akrilfestékkel festett felületek bevonására is.

2. Előny: Alapozó + festék

A nagyon rugalmas bevonat és a megnövelt tapadóerő egyesítésével egy 2 az 1 -ben termék összetételt hoztunk létre: amely alapozó és festék egyben.

3. Előny: Semleges szag + gyors száradási idő

Alacsony oldószertartalmának köszönhetően, ami ráadásul még biológiailag lebomló is, közel semleges illatú – így kellemes és felhasználó-barát – amely különösen alkalmassá teszi a szellőztetett beltéri helységben való használatra is. Gyors száradási ideje szintén felhasználó-baráttá teszi.

Kiszerelés: 400 ml

Cikkszám: 480478

További információk

Tömeg 0,45 kg
Méretek 7 × 7 × 19,5 cm
next_szinek

BUDAPEST narancssárga

Kiszerelés

400 ml