HG Üvegtisztító 500 ml

1680 Ft (Nettó 1323 Ft)

üvegtisztító a tiszta, csíkmentes ablakokért

Leírás

HG Üvegtisztító koncentrátum 500 ml-es kiszerelésben

üvegtisztító a tiszta, csíkmentes ablakokért

A HG üvegtisztító nagy koncentrátumú termék, amely teljesen csíkmentesen tisztít és zsírtalanít, ugyanakkor nem tartalmaz ammóniát vagy metilalkoholt. Ne meglepo, hogy a profi ablaktisztítók is ezt használják. A HG üvegtisztító kielégít minden létezo professzionális igényt, mivel semleges PH-jú, így nem károsítja a festékeket, lakkokat vagy muanyagokat, és a bort is kíméli. A HG üvegtisztító nagyon gazdaságos, mivel egy félliteres palack tartalma legalább 35 ablakmosáshoz elegendő.

  • Erős koncentrátum
  • Legalább 35 ablakmosáshoz elegendő!
  • Garantáltan nem hagy csíkot maga után
  • Profi ablaktisztítók is használják

pH-semleges üvegtisztító oldat

A HG üvegtisztító megfelel minden szakmai előírásnak, sőt, túl is szárnyalja azokat, mivel pH-semleges. Ez azt jelenti, hogy a festett, lakkozott és műanyag felületeket nem károsítja, és a kézhez is kíméletes. A HG üvegtisztító igazán gazdaságos, hiszen egy 500 ml-es flakonnal legalább 35-ször lemoshatja ablakait. Ismerje meg a HG üveg- és tükörtisztító sprayt.

Hogyan kell használni a HG üvegtiszitítót?

Adjon 15 ml (2–3 teáskanálnyi) HG üvegtisztító-t egy fél vödör langyos vízhez. A legjobb eredményt úgy tudja elkérni, ha körkörös mozdulatokkal mossa az ablakot. A szárítást átlapolt betéteket tartalmazó gumibetétes ablaktörlovel végezze, és az ablaktörlot minden használat elott szárítsa meg egy ronggyal. Soha ne mossa az ablakot, ha napsugárzás éri. Az erosen szennyezett helyeken hígítatlanul használja a HG üvegtisztító-t. Ilyenkor vigyen fel egy kis mennyiséget egy szivacsra, és onnan vigye fel a foltra. Egy ideig hagyja hatni, majd mossa le vízzel.Kövesse az alábbi lépéseket, hogy a HG üvegtisztítóval újra tisztává varázsolja ablakait:

Kiszerelés: 500ml
Rendelési szám: HG297050122

További információk

Tömeg 0,575 kg
Kiszerelés

500 ml