HG Víz, olaj, zsír és szennyeződés TASZÍTÓ textíliákhoz 300 ml spray

2575 Ft (Nettó 2028 Ft)

Ez a vízálló spray megvédi a szöveteket a foltokkal szemben

  • Hatékonyan és könnyedén nyújt védelmet
  • Megelőzi a foltok keletkezését
  • Rendkívül vízálló

Leírás

HG víz-, olaj-, zsír- és szennyeződéstaszító szer textíliákhozvízálló spray szövetekhez

A HG víz-, olaj-, zsír- és szennyezodés TASZÍTÓ textíliákhoz termék hatékonyan védi az értékes textíliát, a védoréteg távol tartja a foltok többségét és a vizet sem ereszti át. A HG víz-, olaj-, zsír- és szennyezodés TASZÍTÓ textíliákhoz védelme nélkül a szennyezodés és folyadékok mélyen a textília belsejébe hatolhatnak, és ott olyan foltokat okoznak, amelyeket szinte lehetetlen eltávolítani. Elég egyetlen kezelés ezzel az eroteljes védoszerrel, és a kávé, tea, olaj, zsír és bor okozta foltokat könnyedén letörölheti az anyag felületérol egy puha, jó nedvszívó képességu papírzsebkendo segítségével. A HG víz-, olaj-, zsír- és szennyezodés TASZÍTÓ textíliákhoz használható: kerti bútor párnákon, napernyon, sátorponyván, bútorkárpiton, függönyön, esokabáton, sportruházaton, stb.

  • Hatékonyan és könnyedén nyújt védelmet
  • Megelőzi a foltok keletkezését
  • Rendkívül vízálló

Ez a vízálló spray megvédi a szöveteket a foltokkal szemben

A kávé-, tea-, olaj- és zsírfoltok egy nedvszívó kendővel könnyedén letörölhetők a kezelést követően a szövetekhez készült víztaszító spraynek köszönhetően. A HG víz-, olaj-, zsír- és szennyeződéstaszító szer textíliákhoz termék védelme nélkül a folyadékok és a szennyeződések mélyen a szövetekbe hatolhatnak. Enélkül a textíliavédelem nélkül nehéznek, vagy akár lehetetlennek bizonyulhat ezeknek a foltoknak az eltávolítása. A szövetekhez készült vízálló spray alkalmas kerti bútorok párnái, napernyők, sátrak, bútorhuzatok, függönyök, (vászon-) cipők, eső- és sportruházat kezelésére.

Hogyan kell használni a HG víz-, olaj-, zsír- és szennyeződéstaszító szer textíliákhoz terméket?

Kövesse az alábbi lépéseket a vízálló szövet hatékony és egyszerű megóvásához a HG víz-, olaj-, zsír- és szennyeződéstaszító szer textíliákhoz termék segítségével:

Gondoskodjon arról, hogy a kezelendo felület teljesen tiszta és száraz legyen. Tartsa a szórófejet lehetoség szerint egyenesen, és permetezze be a felületet kb. 20 cm távolságból, egyenletes sávokban. Kb. egy óra múlva az anyag megszárad és újra használható, védorétege pedig megakadályozza a víz és szennyezodés behatolását.

Kiszerelés: 300ml aeroszol

Rendelési szám: HG175030122

További információk

Tömeg 0,4 kg
Kiszerelés

300 ml