HG főzőlap tisztítószer mindennapi használatra 500ml pumpás

1590 Ft (Nettó 1252 Ft)

Friss illatú főzőlaptisztító szer mindennapi használatra. Használható kerámia, indukciós, gázüzemű és üvegfelületű főzőlapokhoz

Cikkszám: HG109050122 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

HG főzőlaptisztító szer mindennapi használatra

friss illatú főzőlaptisztító szer mindennapi használatra

A HG fozolap tisztítószer mindennapi használatra egy megbízható, üde illatú tisztítószer mindennapi használatra mindenfajta kerámia vagy indukciós fozolaphoz. A szer egyszeruen távolítja el a mindennapos piszkot, mint pl. a zsiradék- vagy mészfoltokat, így megelozi a makacs szennyezodés kialakulását is.

  • Gyorsan és könnyedén eltávolítja a főzőlapról a mindennapi szennyeződéseket, például a zsírt, a főzés közben kifröccsenő folyadékokat és a főzőlap enyhe elszíneződéseit.
  • Használható kerámia, indukciós, gázüzemű és üvegfelületű főzőlapokhoz

HG főzőlaptisztító szer mindennapi használatra

Tisztítsa kerámia főzőlapját mindennap ezzel a kerámia főzőlapokhoz tervezett tisztítószerrel, amely eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a ráégett ételmaradékokat. Biztonságosan és könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket és a zsírt. A legjobb eredmény érdekében használja mindennap. Ez a különleges főzőlaptisztító szer nemcsak kiválóan tisztít, hanem ragyogóvá is varázsolja a főzőlapot. Felejtse el az elektromos vagy gázüzemű főzőlapra lerakódó szennyeződéseket – tisztítsa főzőlapját mindennap az elektromos és gázüzemű főzőlapokhoz készült HG tisztítószerrel.

Hogyan kell alkalmazni a mindennapi használatra készült HG főzőlaptisztító szert?

Kövesse az alábbi lépéseket a mindennapi használatra készült HG főzőlaptisztító szer helyes használatához.

Permetezze a HG fozolap tisztítószer mindennapi használatra terméket néhányszor a fozolapra. Törölje le a szert egy száraz törloronggyal vagy konyhai papírtörlovel, míg a felület teljesen tiszta és fényes lesz.

Kiszerelés: 250ml
Rendelési szám: HG109050122

További információk

Tömeg 0,55 kg
Kiszerelés

500 ml

Érdekelhetnek még…