HG higiénikus WC-gél

1015 Ft (Nettó 799 Ft)

Elfogyott

Cikkszám: HG321065122 Kategóriák: , , , Címkék: , , , ,

Leírás

A HG “higiénikus WC-gél” egy erőteljes tisztító és vízkőoldószer,mely a WC rendszeres tisztítására szolgál. A termék különleges összetétele eltávolítja a szennyeződéseket,például a vízkőlerakódást,valamint gondoskodik a csillogó végeredményről és a kellemes,hosszan tartó friss illatról.

Használati utasítás: Nyomja be a kupak két oldalát és közben tekerje azt a felnyitáshoz. Ezután permetezze a HG “higiénikus WC-gélt” egy folytonos mozdulattal a WC-csésze pereme alá. Hagyja a gélt legalább 10 percig hatni,majd alaposan súrolja tisztára a WC-csészét WC-kefével. Végül öblítse a WC-t.

Figyelem: A palack felállítva szállítandó és tárolandó. Kerülje a márvánnyal és egyéb mésztartalmú felületekkel való érintkezést. A HG “higiénikus WC-gél” különösen alkalmas a szeptikus (szennyvízülepítő) tartályoknál való használatra. A problémás szennyeződések, például makacs vízkőlerakódás vagy húgykő eltávolításához a HG “szuper erős WC-tisztító” használata  javasolt. A mellékhelyiség berendezéseinek – például a wc-ülöke , a WC-csésze külső fele , az öblítőtartály, a kézmosó, a csap vagy akár az ajtókilincs- mindennapos gyors és higiénikus tisztításához a HG “higiénikus toalett tisztító spray mindennapos használatra” javasolt.

Kiszerelés: 650ml

Rendelési szám: HG321065122

További információk

Tömeg 0,8 kg