HG szupererős WC-tisztító

2020 Ft (Nettó 1591 Ft)

Cikkszám: HG322050122 Kategóriák: , , , Címkék: , , , ,

Leírás

Bármelyik WC-ben kialakulhat nehezen eltávolítható lerakódás. Az ilyen problémás szennyeződés,például a makacs vízkő,húgykő vagy egyéb, nehezen eltávolítható szennyeződés nem csupán a WC-csésze belső részén,hanem a WC lefolyójában vagy láthatatlanul a perem alatti is előfordulhat. Főként a perem alatti szennyeződés az , ami miatt a WC soha nem lesz igazán higiénikus és tiszta,dohos szagot okozhat és még a WC öblítési hatékonyságát is ronthatja. A HG “szupererős WC-tisztító” kifejezetten erre a célra kifejlesztett formulája erősen hozzátapad a WC-csésze felületéhez, és gondoskodik az összes szennyeződés hatékony eltávolításáról. A termék egyáltalán nem tartalmaz sósavat,mivel az károsítja a WC-csésze zománcát, és durvává teszi azt. Emellett a sósav gőzöket bocsát ki, amelyek beszívódhatnak a mellékhelyiség rozsdamentes acél és króm felületeibe és károsítják azok felületét. A HG “szupererős WC-tisztító” éppen ezért biztonsággal használható a zománc,rozsdamentes acél és króm felületeken.

Használati utasítás: Nyomja be a kupak két oldalát és közben tekerje azt a felnyitáshoz. Ezután permetezze a HG “szupererős WC-tisztítót” egy folytonos mozdulattal mélyen a perem alá és a WC-csészébe. Hagyja a gélt legalább 20-30 percig hatni,majd alaposan súrolja tisztára a WC-csészét WC-kefével.  Végül öblítse a WC-t.

Figyelem: A palack felállítva szállítandó és tárolandó. Minőségét megőrzi : lásd a flakon alján. Kerülje a márvánnyal és egyéb mésztartalmú felületekkel való érintkezést. Használat után alaposan öblítse le a WC.kefét. A WC-csésze rendszeres tisztításához használja a HG “higiénikus WC-gélt”. A mellékhelyiség berendezésének-például a WC-ülőke, a WC-csésze külső  fele , az öblítőtartály,a kézmosó ,a csap vagy akár az ajtókilincs – mindennapos gyors és higiénikus tisztításához a HG “higiénikus toalett tisztító spray mindennapos használatra” javasolt. Minőségét  megőrzi : lásd a flakon alján.

Kiszerelés: 500ml

Rendelési szám: HG322050122

További információk

Tömeg 0,7 kg