DULUX A Nagyvilág színei – Narancsok

6270 Ft11105 Ft

Leírás

DULUX A Nagyvilág színei

Tibet: Narancsok

A tibeti szerzetesek narancsszínű fő öltözetéből merít inspirációt ez a paletta. Akár kisebb felületen is izgalmasan mutatnak ezek az élénk tónusok.

Termék leírása

Kiváló minőségű matt, latex emluzió fal- és mennyezetfestésre. A Nagyvilág Színei termékcsalád az egyedülálló Pigment Pro formulának köszönhetően csúcsminőségű pigmentek optimális koncentrációja, mely kivételes fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít. A szennyeződések, pecsétfoltok könnyen eltávolíthatók megőrizve a fal színét és ideális megjelenését. 56 színben kapható.

Felhasználás

A festéshez használjon rövidszőrű Dulux hengert. A festék ecsettel vagy airless szórással is felhordható, a festékszóró gép használati utasításainak megfelelően. Használat előtt jól keverje meg a festéket. A festéket 1-2 rétegben kell felvinni, a második réteg felvitele előtt várjon 2-4 órát. Festéskor a hőmérséklet legyen +10°C és +28°C között, a relatív páratartalom 80% alatt. A festék fedőképessége az adott felület minőségétől függően változhat. A megfelelő színtónust a festék a teljes száradás után éri el (28 nap elteltével, az MSZ EN 13300 norma szerint).

Biztonság

Figyelmeztetés

Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Csatornába engedni nem szabad. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!

Kiadósság: 14 m2/L
Száradási idő: 2-4 óra
Rétegek: 2

További információk

Tömeg N/A
A Nagyvilág színei

Fûszeres Jakvaj, Gyömbér cseppek, Hajnali Áhitat, Himalája só, Homok Mandala, Izzó Homoktövis, Szikrázó Napkelte

Kiszerelés

2,5 l, 5 l