Supralux GARÁZS beton és padlófesték 2,5 literes kiszerelésben, választható színek

17185 Ft

Cikkszám: supragarazs Kategóriák: ,

Leírás

Kemény, kopásálló, savaknak, lúgoknak ellenálló zománcréteget képez. Használatával a leghétköznapibb előny a könnyen tisztíthatóvá váló padlófelület, amelyen kevésbé tapad meg a kosz, por és szennyeződés.

Mire használjuk?

  • Beltérben: alkalmas garázsok, műhelyek és más helyiségek betonpadlózatának pormentesítő festésére,
  • Kültérben: Hátoldali nedvességtől mentes betonfelületek, valamint megfelelően alapozott fa-, és fémfelületek átvonó-, vagy korábban már festett felületek felújító festésére is, 2 rétegben felhordva. Földbe ágyazott betonépítmények (járda, garázskifutó) festésére nem ajánlott, mivel a hátoldalról felszívódó nedvesség a festékréteg leválását okozhatja.

Felhasználás:

  • Új felület: csak legalább 2 hónapos és száraz (világosabb színű) betonfelület festhető. Az esetleg előforduló cementtejet (fehér porréteg) takarítsuk le, csiszolással távolítsuk el. Csiszolás esetén portalanítsuk a felületet. Az olaj- és zsírfoltokat Supralux Lakkbenzinnel távolítsuk el. A bevonandó felületnek tisztának, száraznak,szennyeződés- és pormentesnek kell lennie. Az első rétegnél hígítsuk meg a festéket maximum 20%-ban. 6-8 óra száradási idő elteltével még 2 rétegben hígítatlanul hordjuk fel.
  • Régi felület: csiszolás után portalanítsuk a felületet. Az olajés zsírfoltokat Supralux Lakkbenzinnel távolítsuk el. A bevonandófelületnek tisztának, száraznak, szennyeződés- és pormentesnek kell lennie. A terméket 2 rétegben hígítatlanul hordjuk fel. A bevonat átkeményedése (kb. 2 nap) után használatba vehető, de az erősebb igénybevételt 1-2 hétig kerüljük.

A bevonat átkeményedése (kb. 2 nap) után használatba vehető, de az erősebb igénybevételt 1-2 hétig kerüljük.

Eszközigény: Ecset, henger.

Higítás: Supralux H-100 szintetikus hígító.

Extra előny:

  • Kiváló kopásállósággal és vegyi ellenálló-képességgel rendelkezik, könnyen tisztítható.
  • A vízbázisú garázsfestékekkel szemben a kicsöpögő olaj, benzin nem okoz benne kárt.

Rétegek: 2 réteg, impregnáló alapozókkal alapozni nem szabad.

Kiszerelés 2,5L

Kiadósság 8 m² / l

Kemény, kopásálló, savaknak, lúgoknak ellenálló zománcréteget képez.

Használatával a leghétköznapibb előny a könnyen tisztíthatóvá váló padlófelület, amelyen kevésbé tapad meg a kosz, por és szennyeződés.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
lazurok

Fehér, Homokszín, Szürke, Zöld

Érdekelhetnek még…