DUPLI-COLOR NEXT festék spray Divatos Selyemfényű színek 400 ml

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

DUPLI-COLOR NEXT festék spray

Innovatív sprayfesték a nagyon kényelmes felhasználás és a megbízható eredmény érdekében. A semleges szag és az alacsony sprayköd képződés kombinációja lehetővé teszi, hogy még enyhén szellőztetett helyiségben is felhasználható legyen. Gyorsan száradó minőségének és sokféle felületen való tökéletes tapadásának köszönhetően – még speciális alapozó használta nélkül is – a DUPLI-COLOR NEXT számos dekorációs, hobbi és kézműves célú felhasználást tesz lehetővé, akár művészek számára is.

A DUPLI-COLOR NEXT különleges előnyei

1.Előny: Szintetikus + akril

Ez az új evolúciós gyanta technológián alapuló festék a szintetikus és akril festékrendszerek pozitív tulajdonságait kombinálja. A szintetikus sprayk meggyőzően magas fényét és rugalmasságát, illetve az akrilfestékek különleges keménysége miatti jó karcállóságát és gyors száradását.

ÚJDONSÁG: Ezért alkalmas az előzőleg szintetikus vagy akrilfestékkel festett felületek bevonására is.

2. Előny: Alapozó + festék

A nagyon rugalmas bevonat és a megnövelt tapadóerő egyesítésével egy 2 az 1 -ben termék összetételt hoztunk létre: amely alapozó és festék egyben.

3. Előny: Semleges szag + gyors száradási idő

Alacsony oldószertartalmának köszönhetően, ami ráadásul még biológiailag lebomló is, közel semleges illatú – így kellemes és felhasználó-barát – amely különösen alkalmassá teszi a szellőztetett beltéri helységben való használatra is. Gyors száradási ideje szintén felhasználó-baráttá teszi.

További információk

Tömeg 0,45 kg
next_szinek

AMSZTERDAM barack, ATHÉN lila, BÉCS világoszöld, BERLIN bogyó, BRÜSSZEL szürke, BUDAPEST narancssárga, DUBLIN sárga, KIJEV levendula, LISSZABON barna, LONDON zöld, MADRID vörös, MINSZK kék, OSZLÓ világoskék, PÁRIZS bézs, RIGA rózsaszín, RÓMA sötétzöld, SZÓFIA türkíz, ZÁGRÁB oliva