DULUX A Nagyvilág színei – Bambusz liget 5l

10335 Ft (Nettó 8138 Ft)

Cikkszám: 5273556-5 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

DULUX A Nagyvilág színei – Bambusz liget 5l

Bali Island: Zöldek

A megnyugtató zöld tónusok behozzák a természetet a lakásunk falai közé, a világos pasztelles és az egészen mély árnyalatokkal együtt.

Termék leírása

Kiváló minőségű matt, latex emluzió fal- és mennyezetfestésre. A Nagyvilág Színei termékcsalád az egyedülálló Pigment Pro formulának köszönhetően csúcsminőségű pigmentek optimális koncentrációja, mely kivételes fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít. A szennyeződések, pecsétfoltok könnyen eltávolíthatók megőrizve a fal színét és ideális megjelenését. 56 színben kapható.

Felhasználás

A festéshez használjon rövidszőrű Dulux hengert. A festék ecsettel vagy airless szórással is felhordható, a festékszóró gép használati utasításainak megfelelően. Használat előtt jól keverje meg a festéket. A festéket 1-2 rétegben kell felvinni, a második réteg felvitele előtt várjon 2-4 órát. Festéskor a hőmérséklet legyen +10°C és +28°C között, a relatív páratartalom 80% alatt. A festék fedőképessége az adott felület minőségétől függően változhat. A megfelelő színtónust a festék a teljes száradás után éri el (28 nap elteltével, az MSZ EN 13300 norma szerint).

Biztonság

Figyelmeztetés

Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Csatornába engedni nem szabad. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!

Kiadósság: 14 m2/L
Száradási idő: 2-4 óra
Rétegek: 2

További információk

Tömeg 7,4 kg
Kiszerelés

5 l