PRESTO karceltávolító szett

5105 Ft (Nettó 4020 Ft)

A termék szállítási határideje várhatóan 2-5 munkanap!

Cikkszám: 368745 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

PRESTO karceltávolító szett

A DEKRA által jóváhagyott Presto karceltávolító gyorsan és megbízhatóan távolítja el a karcolásokat, kisebb karcolásokat és festéknyomokat a fényezésről. A kiváló hatásnak köszönhetően a fényezés új pompájában ragyog.

HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK
Használat előtt figyelmesen olvassa el és tartsa be a címkén található figyelmeztető szövegeket!

Felhordási hőmérséklet: +5°C és +30°C
Enyhe felületi karcolásoknál használható. Nem alkalmas az alapozót érintő rendkívül mély karcolásokra!

Alkalmazás
1. Nedvesítse meg a javítókészletben található 3000-es csiszolópapírt. Finoman csiszolja meg a sérült helyet legfeljebb 15 másodpercig. Ne kísérelje meg a 2. csiszolást.
2. Távolítson el minden vizet és csiszolási maradékot, egyszerűen vigyen fel egy kis mennyiséget REPAIR #1 tubusból a karcolásra.
3. Polírozza a területet a REPAIR #1 segítségével és a mellékelt polírozó ronggyal körülbelül 2 percig, nagy nyomással. Tegye ezt a karcolásra merőlegesen, amíg minden nyom teljesen el nem tűnik.
4. Távolítson el minden REPAIR #1 maradékot egy nedves ronggyal, és vigyen fel egy kis mennyiséget FINISH #2 tubusból a karcolásra.
5. Most fényesítse a területet a FINISH #2-vel és a mellékelt második polírozó kendővel körülbelül 2 percig, nagy nyomással. Használjon körkörös mozdulatokat, amíg a terület fényessé nem válik.

Nano és kerámiafestékek:
Kérjük, győződjön meg arról, hogy járművére nincs “karcálló” nanofestés vagy kerámia átlátszó bevonat. Ha járművében nano- vagy kerámiafényezés van, az egyetlen termék, a FINISH #2 amelyet használhat, és csak a nagyon apró karcok és festéknyomok eltávolítására használható. Semmilyen körülmények között ne használja a REPAIR #1-et nano- vagy kerámiafestékekre, és tartózkodjon a csiszolópapír használatától is.
Ha bármilyen aggálya van, mindig kérdezze meg járműve gyártóját vagy egy szerződéses márkakereskedést.
Ha matt fényezésű járművel rendelkezik, semmiképpen ne használja a karceltávolítót.
A festett műanyag részeken lévő karcolások – néhány kivételtől eltekintve – általában nem távolíthatók el a felületről anélkül, hogy nyomot hagynának a környező területeken.

Kiszerelés: REPAIR (No. 1) 25g tubus, FINISH (No. 2) 25g tubus
Cikkszám: 368745

 

További információk

Tömeg 0,2 kg